Over SOVI

SOVI heeft geen standaard-trainingen voor standaard-mensen!
Maar maatwerk, iedere training weer, voor mensen die allemaal anders zijn.
SOVI let op de verschillen tussen mensen en richt daar haar trainingen op, om mensen sterker te maken, meer weerbaar en effectiever!
Zo werkt SOVI al meer dan 25 jaar, voor kleine en grote organisaties, met een klein team van enthousiaste samenwerkingspartners met een gelijke visie.

MarryOprichtster en drijvende kracht achter SOVI is Marry Doodeman:
“In 1988, na mijn Universitaire studie Psychologie, heb ik SOVI Communicatietrainingen opgericht. Daarvoor had ik de opleiding Algemene Maatschappelijke Gezondheidszorg gedaan en enkele jaren in de reguliere gezondheidszorg gewerkt, o.a. op de drukste Spoedeisende Hulp van Nederland!”

“Naast het ontwikkelen en geven van allerlei soorten Communicatietrainingen en het individueel coachen van mensen heb ik ook geleerd wat het betekent om een organisatie van de grond af op te bouwen, met alle ins en outs die dat met zich meebrengt. Ik heb veel trainers opgeleid en leiding gegeven aan veel medewerkers.”

“Ik denk dat ik het na ruim 25 jaar nog steeds zo ontzettend leuk vind trainingen te geven en mensen te begeleiden, komt doordat ik voor iedere cursist zoek naar de best mogelijk oplossing. Dit kan zijn het meedoen in een kleine groep of een individueel traject.”

“De belangrijkste reacties van cursisten op mijn werkwijze zijn: betrouwbaar, flexibel, inventief, creatief, scherp analyserend en humor.
Naast mijn werk bij SOVI ben ik actief als vrijwilligster voor een patiëntenorganisatie.”