Omgaan met dominant gedrag

Wat houdt de training “Omgaan met dominant gedrag” in?

Bij het lezen van deze titel denk je misschien direct aan iemand. De collega die altijd het hoogste woord voert of de collega waar je niet tegenin durft te gaan, maar waar je wel beter mee zou willen samenwerken.

Met sommige mensen lopen gesprekken vanzelf op een prettige manier. Met andere mensen gaat dit niet zo soepel en vanzelfsprekend. Je kunt het gevoel hebben dat je ondergesneeuwd wordt en eigenlijk niet toe komt aan datgene wat je zelf zou willen zeggen. Behalve dat dit zorgt voor een onbevredigend gevoel, komt dit ook de relatie met de ander niet ten goede.

Het doel van deze omgaan met dominant gedrag training is leren tegenwicht te bieden aan dominant gedrag enOmgaan met dominant gedrag niet meer overdonderd te worden door mensen die teveel over jouw grenzen heen.

Voor wie?

De training Omgaan met dominant gedrag is voor iedereen die zich niet meer van de wijs wil laten brengen door dominant gedrag van anderen.

Inhoud:

  • Een model om interactie tussen mensen inzichtelijk te maken
  • Technieken om aan het woord te komen en te blijven
  • Het neutraliseren van dominant gedrag
  • Zorgen voor een gelijkwaardig gespreksklimaat

Duur: Een dag

Data: In overleg

Prijs: € 360,- (inclusief intakegesprek, cursusmateriaal, thee, koffie, lunch)
Onze trainingen vallen onder Kort Beroepsonderwijs en zijn daarom vrijgesteld van BTW.

Zie hiervoor het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs www.crkbo.nl waarin instellingen staan die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
SOVI staat als onderwijsinstelling in dit register ingeschreven.